Op til 25 års garanti på kastanjehegn
Vi leverer også til Sverige og Norge
Kundeservice tlf:20137722

Sallingbo Plantehotel

Få dine planter opbevaret hos Sallingbo, Vi råder over dejlige lyse og frostfrie lokaler med laveste temperatur omkring 10 grader når her er koldest, faguddannet personale overvåger dine planter i hele den periode de er hos os.

Hvordan foregår det?
Du indleverer dine planter hos os og placerer dem på en palle der måler 1 x 1 meter, som vi udleverer til dig. Maksimal højde på planter vi kan opbevare er 600 cm. Hallen er stor nok til at lastbiler kan køre direkte ind og læse af om nødvendigt.

Vi tilbyder også at afhente og levere dine planter til dig med egen bil, maksimal plantehøjde vi kan transportere med egen bil er 200 cm, alternativt henter vi med fremmed vognmand. Pris for den service er på basis af skriftligt tilbud fra os.

Og hvad koster det?
Minimum 1 palleplads 100 x 100 cm koster kr. 800.- inklusive moms, rager noget udover pallekanten, betales for hel ekstra palleplads. Prisen er gældende for hele opbevaringsperioden med indlevering tidligst 1. oktober og afhentning senest 1. juni.  I  hver sæson.

Indlevering
mandag – torsdag imellem 07.00 -15.30
Fredag imellem 07.00 – 11.30
Weekend efter aftale.

Indlevering/ udlevering
Tidligst 1. oktober og udlevering senest 1. juni.
Alle planter registreres på faktura der fremsendes og betales umiddelbart efter indlevering.
-Alle priser er inklusive moms.

Udlevering imod fremvisning af faktura 

Ved indlevering
Når du indleverer dine planter, vil vi undersøge dem for eventuelle sygdomme og skadedyr. Såfremt der er sygdomme i dine planter, vil vi bekæmpe med tilgængelige midler.

Vi kan ikke garantere en bekæmpelse af sygdomme eller skadedyr. Tjek dine planter inden indlevering, og gør os gerne opmærksom på sygdom ved indlevering, da dine planter nemt kan ”smitte” .

For at vi kan udlevere et tilfredsstillende resultat for dig, skal du sørge for, at dine planter ikke har været udsat for frost inden indlevering.

 

 

Pottens størrelse
Det er vigtigt, at dine planter står i en fornuftig størrelse potte. Du skal sørge for, at der er dræn i bunden af potten (et hul), så plantens rødder ikke tager skade. Vi frabeder os pottefødder og underskåle.

Afstand mellem dine planter
Når dine planter bliver sat på en palle, vurderer vi, hvorvidt afstanden mellem planterne er acceptable. Plantens top må ikke rage ud over pallen, da den kan skygge for andre og mindre planter, som derved ikke får de optimale lysforhold.

Såfremt dine planter står for tæt, bliver du gjort opmærksom på dette. Hvis du fastholder, at dine planter skal stå på én palle, og vi vurderer, at planterne skal bruge mere plads, så kan vi desværre ikke garantere, at du modtager et acceptabelt produkt tilbage

Vi opbevarer planter - vi fremdyrker ikke!
Som minimum skal pottens størrelse være 20 Ø (diameter), da vi ikke kan holde potten tilstrækkelig fugtig i løbet af perioden. Samtidigt skal man ikke forvente, at få ”et færdigt” og flottere produkt udleveret, end det man indleverede.

Et plantehotel er alene baseret på, at planterne skal ”overleve” vinteren, og at planterne ikke er udsat for frost og blæst. Vi gør alt på hotellet efter bedste evne, og vi vil selvfølgelig gøre hvad vi kan, for at du får udleveret et optimalt produkt.

Garanti
Vi er ikke i stand til at yde nogen form for garanti, da planter er levende organismer. Vi yder heller ikke garanti på krukker, medmindre vi har beskadiget krukken

Al opbevaring af planter er på eget ansvar. Vi passer og plejer dine planter, med faguddannet personale, men vi kan ikke garantere for dine planter.

Planter der ikke er afhentet inden Juni
Såfremt du bliver forhindret i at afhente din planter inden 1. Juni er lagerlejen for fortsat opbevaring kr. 250- pr måned, pr palle, såfremt vi mister dialogen, bortskaffer vi efter 1. juli alle planter. Lejen skal betales inden udlevering.